ogr_intro
SPF
TechnolA3gia
Vonalak
Riporter
Bemutatkozás SPF Technológia Technológia Vonalak Riporter egerek
   
 
 
 
  Design:
 
   
 
 

Az OGR Genotipizálási szolgáltatása gél alapú polimeráz láncreakción alapuló vizsgálat. Minden DNS mintán kétszer végezzük el a reakciót és ez alapján határozzuk meg a genotípust. Lehetoség szerint multiplex reakciót végzünk a minta kvalifikálása érdekében.

A genotipizálást annotált jegyzokönyvvel igazoljuk, amit az OGR-ben tenyészett állatok esetén a nyilvántartási rendszeren keresztül lekérheto.

Elso vizsgálat esetén pontos leírást kérünk a reakcióról. A PCR-hez szükséges oligonukleotidokat magunk rendeljük meg. A reakció honosításáért, esetleges optimalizálásért külön díjat számítunk fel.
A genotipizálást 2 hetes állatokon végezzük, a vizsgálat elvégzése és az eredmény beírása átlagosan 1 hét. A szolgáltatás mintákra vonatkozik, a kontrollokon végzett reakciókért nem kell fizetni, ezért kevés minta esetén esetleges összevárás elofordulhat. Olyan minták esetén, ahol több különbözo lókuszra is el kell végezni, a reakció számnak megfelelo genotipizálási díjat kell fizetni.

Lehetoség van a PCR-t követo restrikciós enzimmel elvégzett RFLP vizsgálatra is.

Az egerek egyedi jelölésére általánosan az ujj biopsziás technikát használjuk, de lehetoség van transponder beültetéssel történo jelölésre is (Lutronic Inc. Nonatec tag).